donderdag 19 augustus 2010

17 t/m 20-8-2010 We zijn weer 'thuis'.

Nou ja in Edgewater dan. We hebben in een keer van Charleston naar Edgewater gereden, hetgeen de hele dag heeft geduurd. De kinderen hebben zich prima gedragen en zich vermaakt met de MP4 spelers en of hun nintendo's.
Eenmaal thuis aangekomen waren de kinderen door het dolle heen hehe we zijn weer thuis. De kinderen wilden meteen zwemmen en opa en oma hadden meteen geen rust meer. Wat waren ze blij. Wij trouwens ook hoor. 's Avonds weer gezond gegeten want de vijf dagen achter elkaar in een restaurant eten hadden ook hun tol wel geeist.
De volgende ochtend heb ik weer braaf mijn blokje gerend. De kinderen waren de hele tijd tijdens het reizen pas laat wakker (tussen acht en negen). Maar hier in Edgewater hebje zoveel te doen kwart voor zeven waren ze paraat. Dus... We hebben gevraagd wat ze wilden doen vandaag maar dat kwam neer op niks. Lekker thuis hangen en in het zwembad zwemmen afgewisseld met de computer en de tv. Lamballen. Nou dat hebben we de dag erop nog een keer gedaan. Wij hebben wel wat boodschapjes gedaan enzo maar voor de rest lezen, internetten, zwemmen, zonnen.

3 opmerkingen:

  1. ik zou zeggen welkom thuis ?????????
    in holland of nog niet zo niet dan voor straks een goede reis naar holland!!!!!!!!!!
    dan zien we of spreken we elkaar wel weer of via hyves Email of skype

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit vorige bericht is van peter en rina van der Valk uit den helder

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's!!! Verrassing, dat je mocht fotograferen binnen in het huis van de King. Leuk!! Ook "wildlife" er tussen gezien, maar waar is de beer? :)
    Geniet ze nog in Florida en een goede terugreis.

    BeantwoordenVerwijderen