woensdag 11 augustus 2010

11-8-2010 Coca Cola Wereld Atlanta

Toen we vanochtend opstonden was het mistig. Waar we gisteren nog genoten van het uitzicht over de bergen kunnen we ze nu niet meer zien door de mist. We zijn gaan ontbijten bij het hotel en vervolgens de hele boel weer ingepakt in de auto en op weg naar Atlanta. Aanvankelijk wou met name Jacqueline nog naar een outlet. Maar onderweg zagen we een Marshall en een Ross. Ze hadden eigenlijk niets wat de moeite waard was. Bij de publix die er naast zat brood gehaald en eten voor vanavond en buiten voor de publix een picknicktafel gegeten. Het was duidelijk niet erg gewoon om daar voor de supermarkt te gaan zitten eten dus die americanen keken hun ogen uit. We waren te net gekleed en te goed voorzien om zwervers te zijn maar wat dan wel??
We hadden geen zin meer in de outlet en zijn dus doorgereden naar het hotel in Atlanta. Redelijk tot mooi hotel dat op ongeveer 750 meter van coca cola, het aquarium, cnn enzo afzit. Nadat we de spullen op de kamer hebben gelegd zijn we naar coca cola wereld gelopen omdat we gelezen hadden dat er zo'n enorme rijen waren. Nou de wachttijd was nul minuten en na kort overleg met de kinders (Niels wilde zeker weten dat er vandaag nog gezwommen werd) zijn we maar naar binnen gegaan.
Het is erg veranderd van opzet er zitten nu twee films in. Die als je de comerciele boodschap negeert leuk zijn. Uiteraard vonden de kinderen het laatste onderdeel het proeven het allerleukste. Het vieste was Beverly (alleen in Italie te koop). Ik vond een cocos meloen drankje uit zuid-afrika het lekkerste. De kinderen moesten nog minstens tien keer bijna alles proeven voor een eindoordeel.
In de shop nog een mooie trui gekocht van coca cola en wat magneetjes voor de koelkast.
Bij hethotel aangekomen snel de zwembroekken aangetrokken (en Jacq haar badpak)naar beneden met de lift en gaan zwemmen. Het zwembad is een meter of twintig lang en is op zijn diepste zeker drie meter, ik denk zelfs wat dieper. Ik was dan ook behoorlijk trots dat Thomas ook hier de ring gewoon van de bodem plukte. Lekker gezwommen enop de hotelkamer soep met brood gegeten en de kinders macaroni met kaas uit de magnetron. Nog geyahtzeed met zijn viertjes. Jacqueline had gewonnen. Niels en ik tweede en Thomas tot zijn verdriet laatste. Ach ja zo win je zo verlies je. Kinders op bed gelegd en de dag was weer om.

1 opmerking:

  1. hier nog een berichtje uit den helder nog steeds mooi weer daar wij wensen jullie nog veel plezier daar aan de andere kant van de oceaan.greoetjes van Perer en Rina van der Valk

    BeantwoordenVerwijderen